lagerlokal-sverige.se: Hyr ut lagerlokal i Sverige

Hyr ut lagerlokal i Sverige

Hej och välkommen till lagerlokal-sverige.se.

Denna sida är skapad för att snabbt och enkelt hjälpa dig att komma igång med ditt sökande av en lagerlokal. Det finns många områden som är lämpliga för din lagerlokal Sverige. För att påbörja sökprocessen av en lagerlokal, använd länkarna på sidan så är du igång. Lycka till!

 

Lager säljs för 555 mkr i Helsingborg

555 miljoner kronor. Det är prislappen för det fryslager som Kungsleden nu säljer till en ännu okänd köpare. Lagret är beläget på Rausgård 22 i Helsingborg  och omfattar 62.000 kvadratmeter kyl- och fryslager. Läs mer om affären här på fastighetsvarlden.se.

Utöka lagret till Black Friday?

Allt fler väljer att handla via näthandel framför att gå i butiker. Någonting som blir extra påtagligt vid stora shoppinghögtider såsom Black Friday. I Uppsala var det flera postombud som fick vrida och vända på sina lager för att få plats med alla paket. Kanske dags att utöka  lagret till nästa års shoppingrush? Läs hela texten här.

Agility hyr lager och industrilokal i Göteborg

Större fastighet som lämpar sig för lager och industri har nu funnit ny ägare i Göteborgområdet. Mer specifikt rör det sig om en logistikfastighet på cirka 20 000 kvadratmeter i industriområdet Arendal som hyrs ut av Hemfosa Fastigheter till den nya hyresgästen, nämligen Agility AB. Läs mer om avtalet på fastighetsnytt.se här.

Snart öppnas ett av södra Sveriges största lager i Götaland

Derome Byggvaror & Träteknik kommer under våren 2018 öppna ett nytt lager i Götaland, mer specifikt i Landskrona. Lagret kommer användas för bygg- och järnvaror och motsvarar i storlek tre fotbollsplaner och kommer ha kapacitet att rymma upp till 25 000 artiklar. Lagret i Götaland kommer bli det största lagret i södra Sverige för dessa attribut. Öppningen kommer även leda till 100 nya arbetstillfällen. Läs hela artikeln om öppningen här på Derome.

Sveriges största lager i Helsingborg

Sveriges största lager för tredjepartslogistik ligger beläget i Helsingborg. Lagret tillhör PostNord och är företagets näst största lager med närmare 500 personer som anställda. Det geografiska läget av lagret är pga det strategiska läget Helsingborg har. Några utav kunderna till Helsingborgs lagret är Footway, Nespresso och Viktväktarna. Läs mer här!

Jättelikt och toppmodernt lager till salu

Rusta vill sälja sitt toppmoderna lager på 64 000 kvadratmeter i Norrköping. Lokalerna invigdes år 2015 men befaras alltså snart ligga ute till försäljning igen. Lagret är utrustat med flertalet robotar och förväntats kosta runt en miljard kronor. Idag har Rusta 87 varuhus i Sverige. Läs hela artikeln på fastighetsvärlden.se här.  

Rustas gigantiska centrallager till salu

Hösten 2015 invigdes Rustas centrallager på 64.000 kvm som ligger i Norrköping. Fastigheten är nu enligt Fastighetsvärlden ute till salu, vilket du kan läsa mer om här.

Catena förvärvar och hyr ut lager i Linköping

Catena har förvärvat mark på 22 000 kvm av kommunen i Linköping. På den förvärvade ytan ska ett stort lager upprättas, i närheten av en av Catenas redan befintliga fastigheter. Projektet kommer uppgå till runt 80 miljoner kronor och man har beräknat det framtida hyresvärdet av lagerlokalerna till cirka 7 miljoner kronor. Läs hela artikeln på Fastighetsnytt.se här.

Nytt lager för kyl och frys i Linköping

Catena planerar att uppföra ett nytt distributionslager i Linköping. För att möjliggöra projektet, som sägs kosta någonstans kring 80 miljoner kronor, har man därför förvärvat en fastighet med totalt 22.000 kvadratmeter mark. Projektet riktar sig till att uppföra ett lager som består av kyl och frys och som kommer bli cirka 6000 kvadratmeter stort. Man har redan tecknat ett fem-årigt hyresavtal med Bring om 2400 kvadratmeter. Läs hela texten på fastighetsnytt.se här.

Nya lagerytor i Jönköping

Det ska nu byggas ett större industriområde ute vid Torsvik. Det är Logistic Contractor som har tecknat ett avtal med fastighetsbolaget Tolust. För Logistic Contractor innebär det att man nu kommer ha två aktiva projekt i samma område. Det andra projektet omfattar 12.000 kvadaratmeter, medans detta projekt ser ut att landa på omkring 10.000 kvadratmeter logistik. Läs hela texten på fastighetsnytt.se här.